2 Ocak 2014 Perşembe

Torun Oto Kiralama Ankara

Torun Oto Kiralama 1999 yılında Ankara’da araba kiralama alanında faaliyet göstermeye başladı. 15 yıldır aralıksız olarak misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.
Torun Oto Kiralama Ankara Rent A Car
Torun Oto Kiralama Ankara
Torun Oto Kiralama olarak 15 yıllık faaliyet süremiz boyunca kazanmış olduğumuz en önemli husus; tecrübe oldu. Kazandığımız tecrübe sayesinde misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerde gün geçtikçe gelişme gösterdi.
Şirket felsefemizde kar elde etmek hiçbir zaman ilk planda olmadı. Her zaman misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tuttuk. Çünkü en büyük zenginliğin mutlu müşteriler olduğunu düşünüyoruz. Bu durum geçmişten günümüze nasıl nasıl geldiyse bundan sonra da bu şekilde devam edecektir.
Misafirlerimize en ucuz fiyat garantisi vermiyoruz onlara ; alacakları kaliteli hizmetin karşılığı olarak en uygun fiyat garantisi veriyoruz. Çünkü kalitemizden ödün vererek uygulayacağımız fiyat politikaları, bizi kuruluş amacımızdan uzaklaştırır. Araç kiralamasektöründe kaliteden ödün vermenin anlamı; araç güvenliğinden, sürücü güvenliğinden, yolcu güvenliğinden kısacası can güvenliğinden ödün vermek anlamına geliyor.
Torun Oto Kiralama olarak sadece başlangıçta Ankara merkeze hizmet  verirken, misafirlerimizin geri bildirimlerine verdiğimiz önemden ötürü, artık Ankara Esenboğa Havaalanından da günün 24 saati araç teslimatı yapıyoruz. Bunun yanında Ankaraya yakın çevre illerine de araç tesliminde bulunuyoruz. Gün geçtikçe sadece Ankara  bir Ankara firması değil çevre illerinde araç kiralama hizmeti için tercih ettikleri marka haline geldik.
Torun Oto Kiralama yurtdışında ikamet eden gurbetçi vatandaşlarımızında tercih ettiği bir firmayız. Sunduğumuz güvenilir hizmet ile vatandaşlarımızla, hizmet ilişkimiz sürekliliğini korumaktadır.
Geçirdiğimiz 15 yıllık süreçte kazandığımız birikimle ilerisi için daha büyük atılımlar yapmak için kendimizi daha hazır hissediyoruz.
” Seyahat özgürlüktür”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder